XAN-MAX.SI
051 362 205

 

Novi promotor XAN-MAXa
LUCIJAN CIGALE, BSc, CSCS, Pn1

osebni in kondicijski trener

10. avgust, 2018

 

Naša ekipa XAN-MAX promotorjev se pridno veča. Danes vam predstavljamo našega novega promotorja, ki zase pravi, da je njegov življenjski moto zdrav način življenja. Kot zagovornik vsega naravnega tudi sam prisega, poleg aktivnega načina življenja, na ustrezni prehranjevalni režim, ki temelji na naravnih živilih.

Se sprašujete, kdo je naš novi promotor?

LUCIJAN CIGALE, BSc, CSCS, Pn1
osebni in kondicijski trener

Sem Lucijan Cigale, diplomant Fakultete za šport Univerze v Ljubljani (smer Športno treniranje – Fitnes), trener fitnesa Fitnes zveze Slovenije, kondicijski trener (Certified Strength and Conditioning Specialist) NSCA (National Strength and Conditioning Association), prehranski svetovalec Pn1 (Precision Nutriton), maser, aktiven športnik in zagovornik zdravega načina življenja. Strokovna usposobljenost v mnogih športnih panogah in z njimi povezanih področjih, ves čas nadgrajevano teoretično znanje, dolgoletne praktične izkušnje in sodelovanje s priznanimi strokovnjaki so mi pri delu osebnega in kondicijskega trenerja v veliko oporo in seveda veselje. Kot strokovni gost sem sodeloval v različnih televizijskih in radijskih oddajah, kamor sem bil povabljen. Do zastavljenih ciljev in uspeha sem pomagal že mnogim, tako profesionalnim športnikom in rekreativcem, kot tudi vsem tistim, ki so si zaželeli bolj zdravega načina življenja.

Pri svojem delu se vsakodnevno srečujem s težavami ljudi zaradi nezdravega načina življenja. A na srečo nam je ljudem dana možnost oziroma sposobnost, da se lahko s spremembo načina življenja izognemo marsikaterim civilizacijskim obolenjem in sodobnim psihičnim težavam. Poti do takšnih ciljev je seveda veliko, prav vse pa med drugim vključujejo veliko gibanja in zdrav način prehranjevanja.

V človeškem telesu nenehno poteka ogromno najrazličnejših procesov, pri nekaterih pa poleg končnih produktov nastaja tudi precej stranskih, za naš organizem nevarnih produktov. Naše telo ima veliko mehanizmov, ki preprečujejo, da bi se koncentracija teh stranskih produktov nevarno povečala. Prosti radikali so le en izmed takšnih stranskih produktov, ki zaradi svoje reaktivnosti sprožajo številne kemijske reakcije, ki poškodujejo naše celice in s tem povzročajo nastanek številnih bolezni. Poleg lastnega obrambnega mehanizma telesa proti prostim radikalom, pa antioksidativno delujejo tudi številna zaužita hranila. Mnoge raziskave in preiskave so pokazale, da redno uživanje rastlinskih antioksidantov zmanjšuje možnost oksidativnih poškodb celic. Sadež mangostin vsebuje ogromno naravnih antioksidantov, zato menim, da je XAN-MAX sok, ki je naraven, brez dodanih sladkorjev, konzervansov ter sokov drugih sadežev odličen produkt, ki lahko predstavlja pomemben dejavnik na poti do bolj zdravega načina življenja in ohranjanju le-tega.

Več o njem in njegovem delu si lahko ogledate na http://www.luciano.si

« Nazaj

 

Področje: Splošno, promotorji

 

 

» Blog
» Znanost
» Izjave uporabnikov
» Naročilo

Brezplačna info številka
080 14 77

Družbena omrežja

2018 © XAN-MAX d.o.o.