XAN-MAX.SI
051 362 205

 

Zakaj so naravni prehranski dodatki
bolj primerni za naše telo ?

30. julij, 2018

 

 

XAN-MAX je naravno prehransko dopolnilo, ki je zelo bogato z naravnimi in kvalitetnimi ter raznolikimi antioksidanti.

Antioksidanti v naravnem soku iz mangostina so veliko bolj učinkoviti v svojih aktivnostih in prav tako jih ne moremo predozirati. S tem, ko so v naravni sestavi z vsemi elementi kvalitetnega sadeža, se v prebavilih veliko bolj učinkovito posrkajo v krvni obtok in so organom na razpolago v obliki, ki jih lahko v procesih presnove uporabijo takoj, ko jih potrebujejo. Ker so v spremstvu vseh naravnih sestavin, ki jih vsebuje sadež (v pravem razmerju jih je ustvarila narava) so njihovi učinki maksimalni tam, kjer so potrebni.

Ko antioksidante vnašamo v telo s pomočjo koncentriranih pripravkov in ne v naravni sestavi se pogosto zgodi, da njihovi učinki niso dovolj dobri, da bi preprečili oksidativni stres, ki je začetek večine bolezenskih procesov. Pogosto na mestu okvare antioksidanti potrebujejo več dodatnih naravnih substanc, ki pomagajo pri njihovem učinkovitem delovanju in blokiranju prostih radikalov. V laboratorijih pripravljeni pripravki ravno zaradi odsotnosti teh dodatnih naravnih komponent pogosto ne dosežejo primerljive učinkovitosti. Zato je tako pomembno, da uživamo antioksidante v naravnih sestavinah.

Mangostin je ravno zaradi svojih kvalitetnih antioksidantov z naravnimi sestavinami-pomočniki tako zelo uspešen. In v XAN-MAX soku je mangostin v 100 % sestavi.

 

« Nazaj

 

Področje: Prehrana

 

 

» Blog
» Znanost
» Izjave uporabnikov
» Naročilo

Brezplačna info številka
080 14 77

Družbena omrežja

2018 © XAN-MAX d.o.o.