XAN-MAX.SI
051 362 205

 

Odpravite prebavne težave s sokom iz mangostina

16. julij, 2018

 

 

Antioksidanti mangostina imajo zelo ugoden učinek na peristaltiko (gibanje) debelega črevesa. S svojim preventivnim učinkom na proste radikale preprečujejo oksidativni stres v steni črevesa in varujejo sluznico in gladke mišice črevesja skupaj z živčnimi končiči v steni pred okvarami. Istočasno same sestavine sadeža ugodno vplivajo na normalno praznjenje črevesja.

Z antioksidativnim delovanjem mangostin omogoča normalni - varovalni črevesni flori razmnoževanje in naseljevanje na sluznici ter s tem prepreči naseljevanje patogenih bakterij, ki sprožajo resne bolezenske procese v črevesni steni. Z vsemi temi dobrimi učinki antioksidantov mangostina lahko razložimo ugodne učinke soka XAN-MAX na prebavo.

Pri osebah, ki imajo kronične težave z zaprtjem uživanje našega soka vpliva na odpravljanje teh prebavnih težav, ki lahko imajo z leti tudi posledice v smislu razvoja resnih črevesnih obolenj.

Že nekaj tedensko uživanje Xan-Maxa privede do izboljšanja prebave in rednega odvajanja blata. Za večina uporabnikov je ta učinek našega soka zelo dobrodošel in je v praksi dobro preizkušen.

Peter Pobolšar, Celje:
»XAN-MAX pijeva s partnerico že malo več kot en mesec in oba sva izredno zadovoljna. Odkar pijem sok se mi je izboljšal spanec, bolje se počutim in imam več energije. Moji boljši polovici pa se je uredil metabolizem in pospešila presnova. Sok resnično priporočam vsakemu, saj mi je v veselje deliti svojo dobro izkušnjo in poleg tega še komu pomagati.«
 

 

« Nazaj

 

Področje: Prebava

 

 

» Blog
» Znanost
» Izjave uporabnikov
» Naročilo

Brezplačna info številka
080 14 77

Družbena omrežja

2018 © XAN-MAX d.o.o.