051 362 205

 

Intervju s Katjo Kraner Vodušek

3. maj, 2018

 

 

Jeseni 2017 smo se v podjetju XAN-MAX odločili, da ponudimo ljudem priložnost, da naredijo nekaj za svoje zdravje in izboljšajo svoje počutje na naraven način s sokom iz mangostina XAN-MAX. Izziv je za kandidate še posebej zanimiv, saj jim je poleg šestmesečne zaloge soka ponujena tudi strokovna podpora in vodstvo pod budnim očesom zdravnika.

Na izziv se je prijavilo ogromno ljudi, zato je bila odločitev za izbiro kandidatov v ožji krog precej težka. Za šestmesečni projekt smo izbrali tri finaliste, za katere menimo, da si najbolj zaslužijo sodelovati v izzivu.

Na razgovor smo povabili mlado mamico Katjo Kraner Vodušek, ki nas je ganila s svojo motivacijsko zgodbo ter povsem navdušila s svojim pozitivnim pristopom. Preberite si, kaj pravi Katja o svoji življenjski izkušnji in motivih za prijavo na izziv.

1. Zakaj mislite, da ste prava kandidatka za Izziv?

Mislim, da sem se na svet prismejala. Geni, starši in življenje so me opremili z večnim optimizmom in vero v dobro. In tako sem z nasmehom hodila po svoji poti. Ko pa mi je pred osmimi leti umrl moj petletni sin, pa se je zame sesul svet. Živeti naprej je bilo nepredstavljivo. A čas lepi močne obliže in tako sem skozi leta ponovno sestavila svoje življenje ter našla voljo, cilje in - srečo.

Leto 2016 je bilo čarobno: najprej nas je razveselila novica, da bomo dobili novega člana družine, potem sva se z možem poročila in ob koncu leta, novembra, v rokah že pestovala prekrasnega korenjaka. Bila sem neizmerno srečna. In spet sem na polno zaživela. A prekmalu mi je življenje podalo novo “priložnost” - niti ne štiri mesece po rojstvu mojega princa sem bila diagnosticirana z zelo hudo obliko raka na dojkah. Edini način zdravljenja: kemoterapija, operacija in obsevanja. In prekiniti bo treba dojenje …

Skozi vse življenje sem se trudila živeti čimbolj zdravo, ob zdravi prehrani in veliko gibanja v naravi. Pred drugo zanositvijo sem se dve leti celo prehranjevala izključno vegansko. Ob tem pa uživala razne dodatke, da bi mojemu telesu zagotovila potrebne vitamine, minerale, mikrohranila. Pa vendar, najpomembnejše sem “spregledala” - stres. Delala sem tudi po 14 ur dnevno in nisem znala reči ne. In tako je med tem, ko je moja kariera napredovala, moje zdravje očitno utrpelo hude posledice … No, pri meni je svoje odigrala še genetika …

Sistemsko zdravljenje raka s kemoterapijo povozi celoten imunski sistem. Zavedajoč se tega sem korenito začela spreminjati svoje življenje in iskala dodatke k prehrani, ki bi mi omogočili, da bi kljub vsemu lahko uživala ob svojem čarobnem fantu in se veselila njegovega življenja še mnogo, mnogo let. Prijateljica Jasna mi je predstavila ta čaroben sok iz mangostina. In ko sem prebrala še študijo, kjer je bila ob uporabi XAN-MAX-a dokazana še upočasnjena rast rakavih celic, sem bila odločena, da poskusim tudi to.

 

2. Kaj vas je prepričalo, da ste se prijavili na ta Izziv?

Pripovedovanje lastnih izkušenj in študija o vplivu na rast rakavih celic.

 

3. Katere so bile vaše zdravstvene težave ob prijavi na Izziv?

Rak na dojki in posledice ob sistemskem zdravljenju le-tega.

 

4. Po kolikšnem času po začetku uživanja ste opazili prve spremembe? Kakšne?

Po dveh tednih. Izboljšanje počutja, več energije.

 

5. Kaj bi priporočali oz. sporočili drugim, ki imajo podobne težave?

Naše zdravje je skupek naših dejanj. Zanašati se samo na npr. zdravila, je premalo. Da bi bili zdravi, je potrebno zdravo živeti. Sem pa sodi tudi zdrava, polnovredna prehrana. Žal je množično gojenje močno izčrpalo zemljo in nam klasična živila več ne morejo nuditi vsega, kar potrebujemo. Zato je prav, da poskrbimo in telesu damo tudi tisto “nekaj več”, kot je XAN-MAX, da bomo lahko živeli zdravo in polno življenje.

 

Avtor: XAN-MAX d.o.o.

 

 

« Nazaj

 

Področje: Izziv 2018

 

 

» Blog
» Znanost
» Izjave uporabnikov
» Naročilo

Brezplačna info številka
080 14 77

Družbena omrežja

2018 © XAN-MAX d.o.o.