XAN-MAX.SI
051 362 205

 

Podpora pri zdravljenju raka in skrb za dober obrambni sistem organizma

15. april, 2018

 

 

Pri bolnikih z malignimi obolenji, tudi karcinomom dojke, je poleg ustreznega zdravljenja s strani onkologa potrebno poskrbeti za dober obrambni sistem organizma, ki ravno v času kronične bolezni, kar rak je, potrebuje največje okrepitve. Poleg ostalih zahtev glede zdravega življenja je zelo pomembno, da organizem dobi dovolj kvalitetnih in raznolikih naravnih antioksidantov. Ti antioksidanti morajo biti organizmu ves čas na voljo, da jih uporabi, ko jih potrebuje in da lahko uporabi tudi ustrezne antioksidante, ko jih potrebuje.

Tako naravni antioksidanti pomagajo organizmu v borbi proti rakavim celicam skupaj z onkološkimi zdravili. Vplivajo tudi na zmanjševanje neugodnih učinkov onkoloških zdravil, saj pomagajo pri preprečevanju oksidativnega stresa v nerakavih celicah, kjer želimo neugodne učinke zdravil čim bolj ublažiti ali preprečiti.

Nekaj antioksidantov dobimo že z zdravo prehrano.Toda v fazi bolezni, zlasti pa v fazi dolgotrajne bolezni se potrebe po antioksidantih močno povečajo, zato je tako pomemben stalen vnos le-teh. Mangostin je sadež, ki je poznan po raznovrstnih kvalitetnih naravnih antioksidantih. S sokom mangostina Xan-Max dobimo antioksidante v koncentrirani naravni obliki, zato je v primeru kronične bolezni dnevno uživanje le tega zelo priporočjivo.

V času kemoterapije je oksidativni stres v rakavem tkivu zaželen in je v bistvu kemoterapija usmerjena v to, da se rakave celice poškodujejo in uničijo. Antioksidanti so potrebni v zadostnih količinah v vseh fazah zdravljenja rakave bolezni in tudi v času okrevanja. Nujno so potrebni, da se zdrave celice opomorejo in imunski sistem čim bolj okrepi.

Uživanje XAN-MAX 100% soka iz mangostina se po zaključeni kemoterapiji nekaj časa svetuje v višjem odmerku, to je dvakrat na dan po 30 ml.

 

« Nazaj

 

Področje: rakava obolenja, imunski sistem

 

 

» Blog
» Znanost
» Izjave uporabnikov
» Naročilo

Brezplačna info številka
080 14 77

Družbena omrežja

2018 © XAN-MAX d.o.o.